Kurser

Här hittar ni våra pågående och avslutade kurser

Aktivering & Social träning

Aktivering & Social träning

En kurs för dig som vill öka samarbete och kontakt med din hund och pröva på nya aktiviteter. Träna tillsammans med andra hundar och utbyta erfarenheter med varandra.
Viltspår

Viltspår

Kursen riktar sig både till nybörjare och de som gått förut.
Tema kurser

Tema kurser

Här kommer olika tema kurser läggas ut, kortare kurser på några få gånger.
Privatträning

Privatträning

Vill du träna enskilt? Något speciellt moment, eller delar ur en kurs i Vardagsfostran? Har du kanske tagit en omplaceringshund och behöver vägledning i hur ni bäst ska tränar och bemöta hunden?
Koppelkontakt / Hundmöten

Koppelkontakt / Hundmöten

En kortare kurs på 4 gånger, teori & praktik Av olika anledningar har många hundar svårt att gå lugnt i koppel och olika möten.
Vardagslydnad, unghund

Vardagslydnad, unghund

Kursen vänder sig till dig som har en hund från 6 månader och uppåt. Vi arbetar rasanpassat, med respekt för dig och din hund och för de behov som just du/ni har. Nu blir det lite högre krav och vi arbetar med störning.
Rallylydnad/Banträning

Rallylydnad/Banträning

Rallylydnad är en rolig sport/ aktivering för dig och din hund. Ett bra sätt att öka kontakt, samarbete och lydnad. Det är en sport du kan tävla i, men passar lika bra som aktivering.
Avståndslydnad

Avståndslydnad

En kortare kurs på 3 gånger där vi tränar avståndslydnad med hjälp av långlina. Att använda långlina är ett suveränt sätt att träna avståndslydnad på. Med hjälp av linan lär vi hunden att följa oss när den är lös och att träna in nödvändiga kommandon. Lina ingår.